7 zekerheden van Renault

Profiteer van de 7 zekerheden van Renault en rijd gegarandeerd nog dit jaar in de Renault Express 

renault 7 zekerheden e-tech

Renault biedt extra zekerheid

Kies nu voor de Renault Express en ervaar alle voordelen van deze ruime en zuinige bedrijfswagen. Ontdek onze 7 zekerheden.

 

7 zekerheden van Renault

1. € 1000,- extra inruilwaarde
1. € 1000,- extra inruilwaarde

bekijk de inruilwaarde van je huidige auto en ontvang

tijdelijk € 1.000,- extra inruilwaarde (incl. btw)

 

 

2. Levering in 2022
2. Levering in 2022

je rijdt nog dit jaar in een Renault Express 
bekijk de voorraad

 

 

3. drie jaar gratis garantie
3. drie jaar gratis garantie

verlengde garantie van 3 jaar, 

met een maximum van 50.000 kilometer

 

 

4. drie jaar gratis onderhoud
4. drie jaar gratis onderhoud

onderhoudscontract van 3 jaar, 

met een maximum van 40.000 kilometer

 

 

5. Drie jaar Gratis routeservice Europa
5. Drie jaar Gratis routeservice Europa

voor hulp bij pech onderweg door heel Europa 

 

 

6. Vaste prijs garantie
6. Vaste prijs garantie

geen prijsverhoging na het sluiten van de
koopovereenkomst

 

 

7. Financial lease met 0% rente
7. Financial lease met 0% rente

Financial Lease Premium met 0% rente en 2 services.

Ontdek meer over de financiering.

 

 

Profiteer van de 7 zekerheden van Renault

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault bedrijfswagen. De Renault bedrijfswagen dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 6 september 2022 tot en met 30 september 2022 met een uiterste registratiedatum van 31 maart 2023. Voor de actie 7 Zekerheden op de Renault Express geldt een uiterste registratiedatum van 31 december 2022. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault bedrijfswagen na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod.  

1. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Express ontvangt de klant kosteloos een Renault GarantiePlus verzekering. Met deze verzekering wordt de standaard garantie van 24 maanden verlengd met een aanvullende garantieperiode van 12 maanden met een maximale kilometerstand van 50.000 km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kostenloos gebruik maken van Renault Route Service die bij pech voor onderdak zorgt of vervangend vervoer. En met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht.   

2. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Express ontvangt de klant kosteloos een onderhoudscontract voor de periode van 3 jaar met een maximum kilometerstand van 40.000. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden van het onderhoudscontract kunt u de volgende link raadplegen: https://cdn.group.renault.com/ren/nl/overig/algemene-voorwaarden-my-revision.pdf  


3. Voor de Renault Express die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt.  

 

4. Lees hier de actievoorwaarden van de zeven zekerheden.