De nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric

Renault Kangoo E-Tech 100% electric

De innovatieve bestelauto met een tegenwicht van 1.500 kg. Volledig elektrisch.bekijk voorraad
vanaf € 29.690,00

tot

300 km

actieradius

motor

90 kW

of 120 pk

laden

170 km

in 27 min

Alt Image C29

'Bestelauto van het Jaar 2023'

Goed nieuws! De Renault Kangoo E-Tech 100% electric is in de prijzen gevallen.

Het oordeel van de jury ‘Bestelauto van het Jaar 2023’

De Kangoo E-Tech 100% electric scoort de meeste punten op het gebied van functionaliteit en compleetheid van het programma. De Kangoo wordt gezien als een innovatieve bestelauto met een breed modellenprogramma.

 

Renault maakt daarnaast met de Refactory-activiteiten indruk op het gebied van duurzaamheid. Voor fleetowners is bovendien belangrijk dat de organisatie van Renault als stabiel wordt ervaren. Dat is in deze wereld haast verfrissend om te zien.

 

Tevens wordt de Renault Kangoo E-Tech 100% electric geroemd om zijn aantrekkelijke prijsstelling in zijn segment, waardoor het model voor een grote groep bereikbaar is.

kangoo e-tech electric wit

Kangoo E-Tech 100% electric

trekgewicht van maar liefst 1.500 kg

De 100% elektrische bestelwagen biedt een laadvolume tot 3,9 m3, een laadvermogen van meer dan 500 kg en maar liefst 1.500 kg geremd trekvermogen.


Zoek je nog meer praktische ruimte, dan kun je kiezen voor de verlengde versie, de lengte 2. Hiermee heb je tegen geringe meerprijs meer laadlengte en meer inhoud voor het vervoeren voor nog meer spullen en gereedschap.

 

Bekijk onderstaande tabel voor de verschillen tussen de beide lengtes: L1 en L2. 

L1-versie

✓ Laadvolume tot 3,9m3

✓ Laadvermorgen meer dan 500 kg

✓ 1.500 kg geremd trekvermorgen

✓ actieradius tot 314 km

L2-Versie

✓ Laadvolume tot 4,9m3
✓ Laadvermorgen van 800 kg
✓ 1.500 kg geremd trekvermorgen
✓ actieradius tot 305 km

Perfecte afmetingen

Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29

100% elektrisch

Renault Kangoo E-Tech Electric - batterij, opladen

volgeladen aan het werk

Plan eenvoudig je dagelijkse ritten. De Kangoo E-Tech 100% electric heeft de nieuwste lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Wil je grote prestaties of extra veel ruimte? Gelukkig hoef je niet te kiezen. Doordat de batterij onder de vloer is geplaatst, maakt de Kangoo E-Tech 100% electric (beschikbaar in twee lengtes) optimaal gebruik van zijn laadvolume tot 4.9m3.

 

Opladen gaat zeer eenvoudig met de lader van 11 kW. Je laadt de auto volledig op 3 uur en 50 minuten. Sluit daarvoor je Kangoo E-Tech 100% electric aan op een standaard laadpunt. Heb je haast? Kies dan voor de 22 kW AC / 80 kW DC* versie. 27 minuten is dan genoeg om tot 170 km van je actieradius terug te krijgen.

 

Ben je onderweg voor je werk? Gebruik de warmtepomp om snel de cabine te verwarmen en tegelijkertijd de actieradius te optimaliseren. Is de auto aangesloten op een laadpunt? Activeer de klimaatregeling op afstand en je stapt in een verwarmde of gekoelde comfortabele cabine. Met natuurlijk een volle lading. Aan het werk!

* optioneel

gemakkelijk opladen

onderweg
onderweg

Maak gebruik van een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten langs de weg, in Nederland en daarbuiten.

Thuis of op het werk
Thuis of op het werk

Laad je Kangoo E-Tech 100% electric thuis of op het werk op met behulp van een oplaadpunt of een regulier stopcontact.

Alt Image C29

vraag nu subsidie aan (tenminste € 2.969,-)

Als zakelijke klant kun je aanspraak maken op overheidssubsidie bij de aanschaf van een Renault Kangoo E-Tech 100% electric. Deze subsidie geldt voor ondernemers (ook non-profitinstellingen) en biedt een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Het subsidievoordeel op een Renault Kangoo E-Tech 100% electric bedraagt hiermee tenminste € 2.969,- en op een Renault Master E-Tech electric zelfs € 5.000.

Mobilize power solutions*

Mobilize power solutions helpt je bij je elektrische mobiliteit. Mobilize power solutions voor zakelijke klanten helpt je bijvoorbeeld bij het uitwerken van een project of het installeren en onderhouden van je laadinfrastructuren*.

* later dit jaar beschikbaar

Mobilize smart charge

Geniet van de voordelen van slim opladen. Gebruik Mobilize smart charge om op het beste moment van de dag of nacht op te laden. Gebruik daarvoor de app om je laadtijden in te plannen. Jouw Kangoo E-Tech 100% electric wordt automatisch opgeladen wanneer de elektriciteitsbehoefte het laagst is. Zo verklein je je CO2-voetafdruk met de goedkoopste én groenste energie.

bespaar geld
Alt Image C29

Mobilize power solutions*

Mobilize power solutions helpt bedrijven bij hun overstap op elektrische mobiliteit. De professionele laadoplossingen worden afgestemd op je behoeften en kunnen op je locatie, in je gebouwen of bij je werknemers thuis worden geïnstalleerd*.

* later dit jaar beschikbaar

Extra grote zijdeur-opening

open sesame by Renault™

Open sesame biedt een extra grote zijdeur-opening van wel  1,45 meter. Zo gaat in- en uitladen gemakkelijker en wordt je dagelijkse werk eenvoudiger. Open sesame  is leverbaar bij de lengte 1-versie.

lekker ruim en oersterk

zijopening van 1,45 m

De L2-versie heeft een zijopening 83 cm. De L1-versie is leverbaar met een extra grote zijopening van 1,45 meter. Dankzij het fantastische Open Sesame.

3,9 m3 aan laadruimte

De Kangoo E-Tech 100% electric is gemakkelijk in te laden door de grote deuropeningen. Ook kun je het interieur indelen hoe jij wilt. En voorwerpen van maximaal 2,5 meter lang berg je gemakkelijk onder het dak op, dankzij het uitschuifbare easy inside rack.

1.500 kg trekgewicht

De Kangoo E-Tech 100% electric beschikt over een record-trekvermogen van maximaal 1,5 ton.

middelen om je bedrijf te versterken

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

17 tot 20 rijhulpsystemen

Jouw veiligheid is onze prioriteit. De rijhulpsystemen van de Kangoo E-Tech 100% electric helpen je in de stad en tijdens lange ritten. Denk hierbij aan adaptive cruise control, noodstopbekrachtiging en rijstrookassistent.

 

De Kangoo E-Tech 100% electric beschikt over innovatieve technologieën. Zo houd je goed in de gaten wat er achter je wagen gebeurt met Rear View Assist. En vertrouw je bij slecht weer op de standaard Zijwind Assistent en Trailer Swing Assist.

Renault Kangoo E-Tech Electric - easylink multimediasysteem

Easy Link-multimediasysteem

Verbind je smartphone met je Easy Link-systeem via Bluetooth, Android Auto™ of Apple Carplay™. Je kunt nu je favoriete playlists afspelen en apps en connected services gebruiken op het 8” touchscreen.

 

Bereid eenvoudig en snel je elektrische ritten voor. Vind de benodidgde laadpunten en optimaliseer je rit met het navigatiesysteem en connected services.

actieradius en laden

Wijzig de instellingen om de actieradius van je Kangoo E-Tech 100% electric te berekenen op basis van het gebruik van je auto.

Wijzig de instellingen om te ontdekken hoe lang je moet laden bij elk type laadpunt.

versies en prijzen

4 beschikbare versies

versie

Advance
vanaf € 29.690,00

Jouw bedrijfswagen direct financieren

Renault Kangoo Electric

je Kangoo E-Tech 100% electric financieren?

Dat kan!

Financiering van je Kangoo E-Tech 100% electric is mogelijk met Flex Financial Lease. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en je weet precies waar je aan toe bent.

 

Nu al vanaf € 292,- p/m inclusief 4 jaar garantie en onderhoud.

 

 

EEN RENAULT KANGOO E-TECH 100% ELECTRIC DIRECT UIT VOORRAAD

Je wilt doorpakken. Daarom is de Renault Kangoo E-Tech 100% Electric ook direct uit voorraad beschikbaar.

Ga nog verder