De nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric

vanaf € 29.690,00

Renault Kangoo E-Tech electric

trekgewicht van maar liefst 1.500 kg

De 100% elektrische bestelwagen biedt een laadvolume tot 3,9 m3 (4,9 m3 in de toekomstige L2 versie), een laadvermogen van meer dan 500 kg (800 kg in verlengde versie) en maar liefst 1.500 kg geremd trekvermogen.

tot

300km

actieradius

motor

90kW

of 120 pk

laden

170km

in 30 min

100% elektrisch

Renault Kangoo E-Tech Electric - batterij, opladen

Volgeladen aan het werk

Plan eenvoudig je dagelijkse ritten. De Kangoo E-Tech electric heeft de nieuwste lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Wil je grote prestaties of extra veel ruimte? Gelukkig hoef je niet te kiezen. Omdat de batterij onder de vloer is geplaatst, maakt de Kangoo E-Tech electric optimaal gebruik van zijn laadvolume.

 

Opladen gaat zeer eenvoudig met de lader van 11 kW. Je laadt de auto volledig op 3 uur en 50 minuten. Sluit daarvoor je Kangoo E-Tech electric aan op een standaard laadpunt. Heb je haast? Kies dan voor de 22 kW AC / 80 kW DC* versie. 30 minuten is dan genoeg om tot 170 km van je actieradius terug te krijgen.

 

Ben je onderweg voor je werk? Gebruik de warmtepomp om snel de cabine te verwarmen en tegelijkertijd de actieradius te optimaliseren. Is de auto aangesloten op een laadpunt? Activeer de klimaatregeling op afstand en je stapt in een verwarmde of gekoelde comfortabele cabine. Met natuurlijk een volle lading. Aan het werk!

* optioneel

gemakkelijk opladen

thuis of op het werk
thuis of op het werk

Laad je Kangoo E-Tech electric thuis of op het werk op met behulp van een oplaadpunt of een regulier stopcontact.

onderweg voor je werk
onderweg voor je werk

Maak gebruik van een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten langs de weg, in Nederland en daarbuiten.

Alt Image C29

vraag nu subsidie aan (tenminste € 2.969,-)

Als zakelijke klant kun je aanspraak maken op overheidssubsidie bij de aanschaf van een nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric. Deze subsidie geldt voor ondernemers (ook non-profitinstellingen) en biedt een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Het subsidievoordeel op een Renault Kangoo E-Tech electric bedraagt hiermee tenminste € 2.969,- en op een Renault Master E-Tech electric zelfs € 5.000.

Mobilize power solutions*

Mobilize power solutions helpt je bij je elektrische mobiliteit. Mobilize power solutions voor zakelijke klanten helpt je bijvoorbeeld bij het uitwerken van een project of het installeren en onderhouden van je laadinfrastructuren*.

* later dit jaar beschikbaar

Mobilize smart charge

Geniet van de voordelen van slim opladen. Gebruik Mobilize smart charge om op het beste moment van de dag of nacht op te laden. Gebruik daarvoor de app om je laadtijden in te plannen. Jouw Kangoo E-Tech electric wordt automatisch opgeladen wanneer de elektriciteitsbehoefte het laagst is. Zo verklein je je CO2-voetafdruk met de goedkoopste én groenste energie.

bespaar geld
Alt Image C29

Mobilize power solutions*

Mobilize power solutions helpt bedrijven bij hun overstap op elektrische mobiliteit. De professionele laadoplossingen worden afgestemd op je behoeften en kunnen op je locatie, in je gebouwen of bij je werknemers thuis worden geïnstalleerd*.

* later dit jaar beschikbaar

Het beste van Kangoo

open sesame by Renault™

Het open sesame-systeem heeft een grotere zijopening. Hierdoor gaat in- en uitladen gemakkelijker en wordt je dagelijkse werk eenvoudiger.

Laad je Kangoo E-Tech electric in en deel het interieur in hoe jij het wilt. Bespaar bijvoorbeeld ruimte op de vloer. En je kunt voorwerpen van maximaal 2 meter lang gemakkelijk onder het dak opbergen, dankzij het uitschuifbare easy inside rack.

Kangoo E-Tech electric beschikt over een recordtrekvermogen van maximaal 1,5 ton.

middelen om je bedrijf te versterken

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.Beheer

17 rijhulpsystemen

Jouw veiligheid is onze prioriteit. De rijhulpsystemen van de Kangoo E-Tech electric helpen je in de stad en tijdens lange ritten. Denk hierbij aan adaptive cruise control, noodstopbekrachtiging en rijstrookassistent.

 

De Kangoo E-Tech electric beschikt over innovatieve technologieën. Zo houd je goed in de gaten wat er achter je wagen gebeurt met Rear View Assist. En vertrouw je bij slecht weer op de standaard Zijwind Assistent en Trailer Swing Assist.

Renault Kangoo E-Tech Electric - easylink multimediasysteem

Easy Link-multimediasysteem

Verbind je smartphone met je Easy Link-systeem via Bluetooth, Android Auto™ of Apple Carplay™. Je kunt nu je favoriete playlists afspelen en apps en connected services gebruiken op het 8” touchscreen.

 

Bereid eenvoudig en snel je elektrische ritten voor. Vind de benodidgde laadpunten en optimaliseer je rit met het navigatiesysteem en connected services.

Perfecte afmetingen

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric - afmetingen voorkant
De nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric - afmetingen zijkant
De nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric - afmetingen achterkant

actieradius en laden

Wijzig de instellingen om de actieradius van je Kangoo E-Tech electric te berekenen op basis van het gebruik van je auto.

Wijzig de instellingen om te ontdekken hoe lang je moet laden bij elk type laadpunt.

versies en prijzen

Advance

Advance

  • Elektrisch
vanaf € 29.690,00
Advance Open Sesame

Advance Open Sesame

  • Elektrisch
vanaf € 30.690,00
Extra

Extra

  • Elektrisch
vanaf € 31.090,00
Extra Open Sesame

Extra Open Sesame

  • Elektrisch
vanaf € 32.090,00

Jouw bedrijfswagen direct financieren

Renault Kangoo Electric

Je nieuwe Kangoo E-Tech electric financieren?

Dat kan!

Financiering van je nieuwe Kangoo E-Tech electric is mogelijk met Flex Financial Lease. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en je weet precies waar je aan toe bent.

 

Nu al vanaf € 292,- p/m inclusief 4 jaar garantie en onderhoud.

 

 

Ga nog verder