Master E-TECH Electric - Elektrische bedrijfswagen

Actieradius en opladen
Renault Master E-Tech electric

Bereken de actieradius en de laadtijd van je Master E-Tech electric

Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting en de belading van de auto.

nieuwe MASTER E-Tech Electric opladen

De MASTER Electric opladen

Thuis

Met de Wallbox* en de nieuwe 7 kW  lader, laad je in slechts zes uur een actieradius van 120 km (onder echte omstandigheden).

De Master E-TECH Electric opladen

Op het werk

Steeds meer bedrijven plaatsen voor hun werknemers laadpunten voor elektrische auto's.

Master E-TECH Electric opladen

Op straat of bij een ander openbaar laadpunt

Jouw nieuwe Master E-Tech electric wordt op een openbaar laadpunt, op de parkeerplaats van een winkelcentrum of bij je Renault-dealer volledig opgeladen in zes uur tijd. Afhankelijk van de beschikbare stroom. Je kunt binnen één uur een actieradius realiseren van wel 25 km.

Geef je actieradius een boost

De actieradius van je nieuwe Master E-Tech electric kan eenvoudig worden geoptimaliseerd met deze gebruiksvriendelijke technologieën.

ECO-modus

Wanneer je de ECO-modus activeert, rijd je nóg verder. De motor heeft in de ECO-modus een minder krachtige acceleratie en een maximale snelheid van 80 km/u.

Remmen met energieterugwinning

De batterij wordt ook opgeladen, wanneer je je voet van het gaspedaal haalt én wanneer je het rempedaal gebruikt.

Zuinige banden

Dankzij de geringe rolweerstand helpen zuinige banden de actieradius te behouden zonder afbreuk te doen aan het weg- of remgedrag.

Eenvouding het laadproces plannen en beheren

Maak laden eenvoudiger met connected services

MY Renault app voor de master

Je auto op afstand beheren

Als je de MY Renault app verbindt met de R-LINK-navigatie kun je het opladen van je auto’s inplannen en laadsessies beoordelen. 

 

Je ontvangt waarschuwingen over de laadstatus, de resterende tijd en de beschikbare actieradius op je computer of je smartphone. Maak hier gebruik van om je budget te optimaliseren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er buiten piektijden wordt geladen.

* Een actieradius van meer dan 80 km, zelfs in de meest extreme omstandigheden (zware lading, rijden in de stad met regelmatig stilstaan, winters weer). De brandstofbesparing onder normale omstandigheden kan ook afhankelijk zijn van de functies die je gebruikt, je rijstijl en de staat van de weg. De NEDC-actieradius (Nieuwe Europese rijcyclus, Europese norm voor uitstoot en brandstofverbruik) is 193 km. 

Thuis of op het werk opladen

Thuis of op het werk

Met de Wallbox en de lader van 7 kW kun je binnen zes uur een actieradius van 120 km* bereiken.

Openbare laadpunten

Op straat of een ander openbaar laadpunt

Bij een openbaar laadpunt, bij supermarkten en je Renault-dealer kun je je nieuwe Master E-Tech electric binnen zes uur volledig opladen, afhankelijk van de beschikbare stroom.

Meer weten over de Master E-TECH Electric?

* Actieradius van meer dan 80 km, zelfs bij enorm veeleisende omstandigheden (zware belasting, rijden in het centrum met regelmatige stops, winters weer). Het brandstofverbruik in echte omstandigheden is ook afhankelijk van de uitrusting, de rijstijl en de topografie. De NEDC-actieradius (nieuwe Europese rijcyclus, Europese norm voor uitstoot en brandstofverbruik) is 193 km en is in afwachting van certificering.

**Het Wallbox-thuislaadpunt moet door een erkende vakman worden geïnstalleerd.