Elektrische bedrijfswagen renault master e-tech electric

Uitrusting
Renault Master E-Tech electric

Hoe is jouw ideale Master E-Tech electric uitgerust?

Bekijken als

Bovenstaande uitrustingen zijn beschikbaar op de Master E-TECH Electric . Om de uitrusting van een bepaalde versie te ontdekken, kan je deze samenstellen en de gewenste versie selecteren.

Sjorogen renault master e-tech electric

Sjorringen en houten vloer

De Master E-Tech electric beschikt over tussen de acht en twaalf sjorringen (afhankelijk van het model) om goederen stevig vast te zetten. De anti-slipbekleding op de houten vloer zorgt voor extra veiligheid en bescherming in het laadgedeelte.

Deur met openingshoek van 270° renault master e-tech electric

Deur met openingshoek van 270°

De achterdeur van de Master E-Tech electric draait tot 270° open en is te gebruiken voor alle typen logistieke platforms. Dankzij de ingebouwde magneet blijft de deur makkelijk openstaan.

Laadvolume renault master e-tech electric

Laadvolume en laadengte

Lange voorwerpen vervoeren? In de gesloten L3-bedrijfswagen biedt de Master E-Tech electric tot 3,7 m aan bruikbare lengte (of 4 Europallets) en maximaal 3 m³ aan bruikbaar volume. Het model met platformcabine heeft een extra groot volume van meer dan 20 m³.

Parkeersensor achter en achteruitrijcamera renault master e-tech electric

Parkeersensor achter en achteruitrijcamera

De parkeersensor achter waarschuwt met steeds sneller klinkende pieptonen voor eventuele obstakels. Daarnaast kun je nog nauwkeuriger manoeuvreren, dankzij de camera aan de achterkant van het voertuig.

 

Via het scherm op de binnenspiegel of het navigatiescherm heb je zo uitstekend zicht op wat er achter je voertuig gebeurt.

Automatische versnellingsbak renault master e-tech electric

Automatische versnellingsbak

De Master E-Tech electric is voorzien van een automatische versnellingsbak die zorgt voor fijne, flexibele en stille ritten.

Regen- en lichtsensoren renault master e-tech electric

Regen- en lichtsensor

De Master E-Tech electric is uitgerust met intelligente sensoren. De lampen en ruitenwissers gaan automatisch aan en uit.

Airbags renault master e-tech electric

Bescherming van de passagiers

De Master E-Tech electric beschikt over de meest moderne en best presterende beveiligingsfuncties op de markt, zoals front- en zij-airbags, veiligheidsgordels vóór met gordelspanners en spankrachtbegrenzers.

ESC - Elektronische Stabiliteitscontrole Master E-Tech electric

Elektronische Stabiliteitscontrole (ESC)

De Master E-Tech electric is standaard uitgerust met het elektronische stabiliteitsprogramma van de nieuwe generatie. Dit systeem berust op drie technologieën:

 

  • Tractiecontrole (ASR)
  • Onderstuurcontrole-logica
  • Hill Start Assist
Hill Start Assist Master E-Tech electric

Hill Start Assist

Hill Start Assist wordt standaard meegeleverd op de Master E-Tech electric. Dit systeem stelt je in staat om op steile hellingen rustig weg te kunnen rijden, zonder dat je achteruit rijdt.

Multimedia

Navigeer slim en eenvoudig met het R-LINK Multimediasysteem & Navigatiesysteem

Multimediasysteem Renault Master E-Tech electric

Veilig telefoneren doe je met het R-LINK Multimediasysteem & Navigatiesysteem. Wanneer je stilstaat, bel je een nummer of blader je door je contacten op het grote touchscreen. Tijdens het rijden gebruik je de spraakherkenningsfunctie. Je kunt de naam van je contactpersoon gewoon noemen om deze te bellen. Ook synchroniseren gaat vanzelf. Wanneer je in de Master E-Tech electric stapt, werkt R-LINK Multimediasysteem & Navigatiesysteem je contactpersonen automatisch bij.

Multimediasysteem Renault Master E-Tech electric

Met TomTom Traffic krijg je realtime toegang tot de best mogelijke verkeersinformatie. Via R-LINK Evolution check je waar de dichtstbijzijnde laadpunten zijn en controleer je in realtime of ze beschikbaar zijn.

Meer lezen over de nieuwe Renault Master E-Tech electric