Renault Qstomize

Renault Qstomize is al 10 jaar onze dochteronderneming, gespecialiseerd in aangepaste op- en ombouw. Dit bedrijf ondersteunt Renault Group bij het ontwikkelen en produceren van oplossingen op maat voor bedrijfswagens.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

aanpassingen van industrieel kaliber

Verken een uitgebreide reeks op- en opbouwmogelijkheden en aanpassingen voor zakelijke klanten zoals jij

Dankzij Renault Qstomize is Renault de enige fabrikant die op- en ombouwmogelijkheden van industrieel kaliber biedt. Vanzelfsprekend met de kwaliteitsdoelen die aansluiten op de normen van Renault Group.

uitgebreide en gevarieerde service

expertise

Renault Qstomize, op- en ombouwmogelijkheden

Toebehoren die voldoen aan de kwaliteitsnormen van de Renault-Nissan Alliance. Bij het monteren van verschillende uitrustingen worden de werkzaamheden uitgevoerd zonder de voertuigstructuur te beschadigen.

 

Sommige op- of ombouwprojecten zijn omkeerbaar wat de doorverkoopwaarde van het voertuig optimaliseert.

kosten

Renault Qstomize, op- en ombouwmogelijkheden

Renault Qstomize is onderdeel van deRenault Group-fabrieken. Er worden daarom geen aanvullende logistieke kosten doorberekend voor het plaatsen van de gewenste toebehoren.

levertijden

Renault Qstomize, op- en ombouwmogelijkheden

Wat je ook wilt, Renault Qstomize doet er alles aan om een voertuig dat is omgebouwd of waaraan zaken zijn toegevoegd binnen dezelfde tijd te leveren als een regulier voertuig.

Renault maatwerk ombouw af fabriek

aftersales en garantie

Servicebeurten? Reparaties? Vragen over je voertuig? Het Renault-netwerk staat voor je klaar

De Renault Qstomize After Sales-service ondersteunt het Renault-dealernetwerk. Er wordt hulp geboden met diagnoses, het leveren van reserveonderdelen en het verwerken van garantieclaims (onderdelen en arbeid). De garantie bij een voertuig dat is omgebouwd of waaraan zaken zijn toegevoegd, duurt even lang als bij een regulier voertuig.

Renault bedrijfswagens is ook: