video placeholder

nieuwe Master H2-Tech

uitstootvrij rijden op waterstof

100 %

groen

binnen

5 min

bijvullen

tot

400 km

rijbereik

0 %

uitstoot

renault master waterstof

gemakkelijk tanken bij een waterstofstation

HYVIA is een joint venture tussen Renault en brandstofcelspecialist Plug Power. De naam van de joint venture bestaat uit "Hy" voor waterstof en "Via" voor de weg.

Bijtanken na een zakelijke reis van 400 kilometer? Hyvia biedt de oplossing. Een gebruiksvriendelijk waterstoftankstation zorgt voor snel en veilig tanken binnen vijf minuten – net zo snel en veilig als voertuigen met conventionele benzine- of dieselmotoren.  

Renault zorgt voor de waterstof-bedrijfswagens waarmee je uitstootvrij en eindeloos kunt rijden.  Het resultaat? Een complete infrastructuur die de belofte van waterstof écht waarmaakt.

de enige uitstoot is water

De vier langwerpige containers van de Renault Master H2-Tech zorgen voor genoeg energie om emissievrij tot 400 kilometer te rijden, waarvan 100 kilometer alleen op batterijen. Als tussenopslag vind je aan boord nog een 33 kWh-batterij. 


De 30 kW brandstofcel zet de waterstof om in de elektriciteit waar de Master H2-Tech op aandrijft. Geen uitlaatgassen, enkel waterdamp.

volledig uitgerust

uitrusting

Rijd uitstootvrij en geniet van het comfort van een rijke uitrusting, waaronder heldere navigatie en verkoelende airco.

afmetingen

Met een laadvolume van 12m3 en een rijbereik tot 400 km is de Master H2-Tech geschikt voor al jouw dagelijkse werkzaamheden.

klaar om een duik te nemen?

Verken de specificaties van de nieuwste Renault-waterstofmodellen en leer meer over de beschikbare financieringsopties.

meer over Hyvia