technologie en multimedia

perfecte tools voor zakelijke klantenNIEUWE MASTER

Verhoog je productiviteit in jouw bedrijfswagen met applicaties beschikbaar op Google Play: zoals e-mailbeheer en videotoegang via Vivaldi, betaald parkeren met EasyPark en nog veel meer.

*Google, Android Auto, Google Maps, Waze en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC. Beschikbaar als optie, afhankelijk van versie.

openR link-multimediasysteem

Met de gebruiksvriendelijke interface bedien je het openR link-systeem van de nieuwe Renault Master als een smartphone. Laat je assisteren op weg naar je klussen door praktische en slimme functies.

openR link met ingebouwde google services

Services van Google binnen handbereik met het openR link-multimediasysteem in de nieuwe Renault Master. Navigeer makkelijk en slim met Google Maps*, geef commando's aan Google Assistent* en gebruik het brede aanbod aan apps in de auto met Google Play**.

* My Renault connected services, Google Maps en de Google Assistent zijn 5 jaar gratis vanaf de datum waarop je auto is geleverd.

**voor de apps die worden gedownload uit Google Play is een specifiek datapakket nodig: door de verbinding van je telefoon te delen of door een abonnement te nemen op een aanbod van onze partner Orange.

nauwkeurige verkeersinformatie en navigatie - Renault Master

nauwkeurige verkeersinformatie en navigatie

Bereik je bestemming eenvoudig met navigatie van Google Maps. Hierin vind je actuele kaarten, filemeldingen in realtime, informatie over bezienswaardigheden (openingstijden, meldingen, contactgegevens) en nog veel meer. Vind je favoriete adressen met je Google-account en rijd efficiënt elektrisch door je thuis- of werkadres in te stellen als laadpunt. Je kunt zoekopdrachten naar laadstations ook filteren op basis van je betaalmethode of gewenste oplaadvermogen. 

google assistent - Renault Master

Zeg “Hey Google...”

Geef Google Assistent commando's. Daarmee kun je een rit starten, je berichten lezen en aantekeningen maken. Maar ook de temperatuur instellen of naar het laatste nieuws of het weerbericht luisteren. Allemaal terwijl je je ogen op de weg en je handen aan het stuur houdt. Het enige wat je hoeft te zeggen is "Hey Google".

open r-link master

Google Play

Om je te ondersteunen tijdens je zakenreizen geeft openR Link met ingebouwde Google services je toegang tot meer dan 50 applicaties die beschikbaar zijn op Google Play.

apps voor professionals

openR link met de ingebouwde services van Google helpt je wanneer je op weg bent naar je klussen en stelt meer dan 50 apps beschikbaar via Google Play. Check je mail bijvoorbeeld met Vivaldi of betaal een parkeerplek met EasyPark.

vivaldi - Renault Master

Vivaldi

Met de navigator van Vivaldi kun je je favoriete websites gemakkelijk bekijken. Check je mail en beheer je activiteiten, bekijk een tutorial of houd even pauze om een filmpje te bekijken.

waze - Renault Master

Waze

Waze is een navigatie-app die in realtime wordt geüpdatet door een community van gebruikers. Dat betekent dat je altijd op de hoogte blijft van wat er tijdens je rit gebeurt.

easypark - Renault Master

EasyPark

Parkeer in heel Europa met de EasyPark-app. Gewoon via het scherm van de nieuwe Master. De functie stopt automatisch als je auto de parkeerplaats weer verlaat. Profiteer van onze zakelijke aanbieding: gecentraliseerde betalingen en tools voor wagenparken.

Convertor companion - omgebouwde voertuigen

Omgebouwde voertuigen

Beheer de specifieke functies van je bedrijfswagen direct vanaf het 10" scherm met de openR link-optie Converter companion.

 

  •  De app van TIB: ontwikkeld voor brandweerwagens, wordt gebruikt om sirenes en zwaailichten te bedienen
  • De app van Lamberet is ontwikkeld voor koelwagens. Je hebt zelf de volledige controle over de temperatuur van het koelgedeelte
  • De app van Modul System is ontwikkeld voor werkbussen. De app geeft aan hoeveel lading je aan boord hebt

My Renault

een persoonlijk assistent - My Renault - Renault Master

een persoonlijk assistent

Beheer je bedrijfswagen met de My Renault-app: ontgrendelen, locatieweergave of meldingen van het onderhoudsschema. E-Tech 100% electric houdt je actieradius bij, vindt laadpunten, plant je laadschema op afstand en beheert de temperatuur binnen in de bedrijfswagen.