opladen

laadoplossingenNIEUWE MASTER

Ontdek alle laadoplossingen van Mobilize voor zakelijke klanten: laadpunten op je werk, onderweg betalen, je gehele wagenpark opladen, plus kabels en apparatuur.

opladen voor zelfstandigen

op je werk

Mobilize Laadoplossingen

laadpunt installeren door Mobilize Laadoplossingen

Assistentie van A tot Z:

 

  • Bestellen bij aankoop van je auto
  • Een all-inclusive prijsaanbod
  • Controle van je elektrische installatie via beeldbellen
  • Installatie voordat je auto geleverd wordt (maximaal 45 werkdagen na je bestelling)
  • Mobilize laadstations zijn kwalitatief hoogstaand, veilig en voorzien van verschillende functies, zoals verbruikscontrole en verbruiksbeheer, automatische updates, diagnostiek en online hulp.

onderweg

Renault Master - Mobilize Charge Pass

betaal gemakkelijk voor het opladen als je onderweg bent

Waar in Europa je ook bent, je kunt je auto met één enkele pas opladen: de Mobilize Charge Pass. Deze pas gebruik je al in 25 landen bij meer dan 600.000 laadpunten en 2300 snellaadstations. Met een abonnement kun je profiteren van zeer gunstige laadtarieven langs de snelweg bij Ionity. Vanaf nu beheer jij je ritten eenvoudig, controleer je de beschikbaarheid van laadpunten en functies én betaal je met jouw credit card die gekoppeld is aan je Mobilize Charge Pass.

opladen voor bedrijven met een wagenpark

Mobilize Laadoplossingen biedt op maat gemaakte en gebruiksklare oplossingen voor het opladen van elektrische bedrijfswagens op je bedrijfslocatie, bij je medewerkers thuis of onderweg. Ervaar onze perfecte assistentie: van advies tot implementatie, inclusief controle en onderhoud van al je geschakelde en slimme laadpunten.

de nieuwe Renault Master - laadpunt

op je werk

Maak opladen eenvoudig voor je werknemers, klanten en bezoekers met een intelligent laadplein. Mobilize Laadoplossingen zorgt voor een analyse op maat van je bedrijf tot het uitvoeren van de werkzaamheden en de financiering ervan. Je wordt dagelijks ondersteund bij de bediening en het onderhoud van je laadpunten.

de nieuwe Renault Master - laadpunt

thuis

Door een laadpunt van Mobilize te installeren bij je medewerkers thuis, kun je hun verbruik op afstand bijhouden, hen terugbetalen en het laadbudget voor je wagenpark beheren.

kabels en apparatuur