services

financiering en servicesNIEUWE MASTER

financier jouw Renault Master

Financieren of leasen, particulier en zakelijk: jouw Nieuwe Renault Master regel je bij Mobilize Financial Services. Onze financieringsopties zijn beschikbaar met of zonder aanbetaling.

onderhoud

Renault Pro+ label - Master - Renault

afgestemd op jouw wensen

Via ons uitgebreide netwerk van Pro+-centra verspreid over heel Europa, biedt Renault zakelijke klanten innovatieve en op maat gemaakte producten en diensten. Het Renault Pro+-netwerk heeft een breed scala aan bedrijfswagens en biedt de mogelijkheid onderhoudsmonteurs in te schakelen die service op maat leveren.

24/7 route service - Renault Master

zorg ervoor dat je werknemers altijd de weg op kunnen

Met onze 24-uurs Route Service (opgenomen in het Pro-leasecontract) blijven je medewerkers mobiel. Je kunt ons 24 uur per dag gratis bellen. Wij zorgen voor de bedrijfswagen, de bestuurder en de passagiers bij schade, een ongeluk, brand, diefstal, lekke band of een kwijtgeraakte sleutel.

servicecontracten - Master - Renault

services op maat

Meld je aan voor zakelijke diensten die het je makkelijk maken. Met onderhoudspakketten, banden, tankpassen, 24/7 Route Service of een leenauto. Betaal maandelijks en spreid de onderhoudskosten.

laadoplossingen

laadoplossingen - Master - Renault

overal opladen met Mobilize Laadoplossingen

Opladen op een bedrijventerrein, onderweg of thuis? Switch met Mobilize Laadoplossingen gemakkelijk naar e-mobiliteit met je eigen laadoplossingen. Wij geven je het beste advies over de installatie en werking van laadpunten, een laadstation, slim laadplein, energiebesparing en onderhoud.

jouw bedrijf, onze oplossingen

Wagenparken - Master - Renault

het perfecte aanbod voor je wagenpark

We hebben een ruim aanbod aan Master-modellen. Diesel en elektrisch. We helpen je graag bij het kiezen van de beste oplossing voor jou als wagenparkbeheerder. Samen bekijken we jouw mogelijkheden. Welke aanschafkosten en onderhoudsuitgaven wil je betalen? Ontdek onze bijbehorende services die ontwikkeld zijn om wagenparkbeheer gemakkelijker te maken.

carrosserielocaties- Master - Renault

bedrijfswagen op maat

Om te voldoen aan jouw specifieke wensen, biedt ons uitgebreide netwerk van Renault Pro+ gecertificeerde carrosserielocaties een groot aantal aanpassingen en persoonlijke instellingen. Van de meest gebruikelijke tot de meest unieke. Wat heb jij precies nodig?