Beheer je wagenpark met Mobilize

Via Mobilize biedt Renault financieringsmogelijkheden en services op maat voor het samenstellen van een wagenpark. Ontdek daarnaast onze oplossing voor het beheren van je wagenpark met elektrische en hybride voertuigen.

Zakelijke klanten bij Renault: Mobility Consulting

alle services onder één dak

Mobilize, het nieuwe mobiliteitsmerk binnen de Renault
Groep, biedt alle benodigde services onder één dak om de energietransitie te maken. Als bedrijf word je geheel ontzorgd op het gebied van elektrische mobiliteit, toekomstbestendige laadoplossingen, financiering en efficiënt  wagenparkbeheer.

 

Hierbij maken wij gebruik van onze professionele collega’s
van Mobilize Financial Services en ons gerenommeerde Renault en Dacia
dealernetwerk.

Mobilize laadoplossingen

Mobilize laadoplossingen

Van een enkel of dubbel laadstation tot aan een intelligent laadplein voor meer dan 10 elektrische voertuigen, Mobilize levert je de beste  oplossing. Onze hoogwaardige laadstations en laadpleinen zijn voorbereid op de toekomst. Ook wanneer er sprake is van netcongestie kunnen wij jouw beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk verdelen.

Mobilize Charge Pass

Mobilize Charge Pass

Ook als je veel onderweg bent en dus niet altijd de mogelijk hebt om thuis te laden, biedt de Mobilize Charge Pass je toegang tot meer dan 600.000 publieke (snel)laadstations in Nederland en de rest van Europa. Nu ook verkrijgbaar met een abonnement om zeer voordelig te kunnen snelladen bij Ionity. De Mobilize Charge Pass is gratis aan te vragen via je My Renault account.

Mobilize fleet monitoring

Mobilize Fleet Monitoring

Wil je weten waar je voertuigen zich bevinden, wanneer ze onderhoud nodig hebben en wat de batterijstatus is (of de tankinhoud)? Ben je geïnteresseerd in kilometerregistratie of wil je jouw chauffeurs bewuster te maken van hun rijgedrag?

 

Met het platform van Mobilize Fleet Monitoring heb je inzicht in alle relevante data om jouw wagenpark optimaal te beheren. Hiermee kun je aanzienlijke besparingen realiseren én kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Mobilize Financial Services

Mobilize Financial Services

Wij ondersteunen klanten van de merken Renault, Dacia en Alpine bij het financieren en leasen van hun auto, nieuw of gebruikt. Ook voor verzekeringen, onderhoudscontracten, route service+ of verlengde garantie kun je terecht bij één partij die alles onder één dak voor je regelt.

Renault voor zakelijke klanten betekent ook ...

Renault voor zakelijke klanten: onze financieringsopties voor wagenparken

onze financieringsoplossingen voor jouw bedrijf

selecteer jouw type financiering
Zakelijke klanten bij Renault

onze verzekeringen

ontdek onze verzekeringen