Renault Erkend Schadeherstel

Renault Erkend Schadeherstel repareert je bedrijfswagen snel en vakkundig.

Renault bedrijfswagen schadeherstel

vakkundig schadeherstel

​Een deuk, een kras of een verkeersongeval gehad en is daarbij schade ontstaan aan jouw bedrijfswagen? De autotechnici van Renault zorgen dat de schade vakkundig wordt hersteld. ​

De geavanceerde kooiconstructie en moderne hulpsystemen in jouw Renault bedrijfswagen maken het een veilige wagen. Renault Erkend Schadeherstel zorgt ervoor dat ook na schade je Renault bedrijfswagen constructief net zo sterk en veilig is als daarvoor. 

download de brochure (pdf)
Renault bedrijfswagen onderdelen

originele onderdelen

Het gekwalificeerde personeel gebruikt tijdens schadeherstelwerkzaamheden uitsluitend originele Renault-onderdelen. Daarmee behoudt jouw Renault bedrijfswagen zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau.  ​Valt jouw bedrijfswagen nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. ​

 

Renault Merkgarantiebewijs

Na herstel van de schade ontvang je het Renault Merkgarantiebewijs: een bevestiging dat jouw bedrijfswagen vakkundig is gerepareerd door Renault Erkend Schadeherstel. Het geeft je recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar. 

Renault bedrijfswagen met extended grip

rijhulpsystemen

Als je bumper moet worden vervangen dan worden de rijhulp-systemen opnieuw gekalibreerd. Zo kun je weer vertrouwen op de geavanceerde systemen van jouw Renault bedrijfswagen. 

over Renault onderhoud

Renault APK bedrijfswagen

APK voor jouw Renault bedrijfswagen

meer over APK