De elektrische bedrijfswagens van Renault

De elektrische bedrijfswagens van Renault

Geen uitstoot, geen overlast, geen wegenbelasting

  • electric
Kangoo E-Tech electric
vanaf € 30.995,00
Kangoo E-Tech electric GB L1 E-Tech 100% electric 120 pk advance (G2R)

  • electric
Master E-Tech electric
vanaf € 57.960,00
Master E-Tech electric T31 L2H1 FWD 52 kWh PC Comfort

Het beste van professionele voertuigen en Renault 100% elektrisch verzameld in een grote gesloten bestelwagen.

  • electric
Trafic E-Tech 100% electric
vanaf € 41.000,00
Trafic E-Tech 100% electric L2H1 T29 PC Comfort

Een nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens
De voordelen van elektrisch rijden zijn nu ook haalbaar en betaalbaar voor grotere bedrijfswagens. Slimme motoren en krachtige batterijen geven de Renault bedrijfswagens de power en het rijbereik die je nodig hebt.

Opladen, inladen, uitladen en doorrrr
De Renault Kangoo E-Tech Electric rijdt tot wel 200 km op één oplaadbeurt. De Renault Master E-Tech Electric haalt 120 km, een indrukwekkende actieradius voor een bedrijfswagen van zo’n formaat.

Een elektrische bedrijfswagen als visitekaartje voor je bedrijf
Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker gevonden. Door jezelf natuurlijk, maar ook door je afnemers. Bovendien is een elektrische bedrijfswagen van Renault welkom in milieuzones.

bedrijfswagen uit voorraad kopen

bedrijfswagens en bestelwagens, bestelbussen kopen Renault

Voor ondernemers die graag snel zaken willen doen, staan er meer dan duizend sterke voorraadmodellen klaar bij de dealer. Instappen en wegrijden maar.

bedrijfswagens, bestelwagens en bestelbussen koop je bij Renault

Renault Trafic

bedrijfswagen of bestelauto financiering

Renault biedt voor elke zzp’er en mkb’er een perfecte financiering op maat. Je bepaalt zelf de looptijd van de financiering en van welke extra services je graag gebruik zou willen maken. Je profiteert sowieso van onze lage rente en we hanteren geen maximumbedrag. Een perfecte financiering op maat van Renault. Dat klinkt goed toch?

bestelbus of bedrijfswagen op maat kopen

Bedrijfswagens van Renault zijn er in vele soorten en maten. Heb jij speciale wensen voor je bedrijfsauto? Renault geeft je altijd de perfecte oplossing. Zo kun je jouw nieuwe bedrijfswagen precies op maat laten ombouwen. Exact zoals jij het wilt. Allemaal eenvoudig geregeld via ons professionele en exclusieve Renault Pro+ netwerk.

benzine, diesel en elektrisch

Als je een sterke bedrijfswagen gaat kopen bij Renault, geven we je de keuze uit 3 soorten motoren. Elke motorsoort heeft zijn eigen pluspunten. Natuurlijk zijn ze altijd krachtig, zuinig, zeer betrouwbaar en stil. Ga jij benzine rijden, diesel of toch elektrisch? Maak je keuze en bekijk welke bedrijfsauto het best bij jou past. Vraag direct een intensieve en uitgebreide proefrit aan.