Nieuwe Renault KANGOO

Renault Kangoo

open voor nieuwe ontwikkelingen
vanaf € 17.770,00
Kangoo bedrijfswagen

Het is officieel!

De nieuwe Renault Kangoo is verkozen tot International Van of the Year 2022!

En leverbaar met maar liefst 20 innovatieve rijhulpsystemen. Zoals Easy Park Assist, waarmee je automatisch inparkeert. Of Rear View Assist waardoor je als ondernemer nooit mist wat er achter je gebeurt.

 

Financial Lease de nieuwe Renault Kangoo vanaf € 169,- per maand.

International Van of the Year 2022

Werk je veel in de stad? Dan is de Renault Kangoo voor jou de juiste keus als bedrijfswagen. Hij is compact én heeft een flink laadvermogen van 3,3 m3. Zo heb je genoeg ruimte voor je materiaal en kun je je bedrijfswagen door zijn praktische afmetingen altijd makkelijk parkeren.

uitrusting

Veiligheid en comfort

Rijhulpsystemen voor de Kangoo bedrijfswagen

20 slimme rijhulpsystemen

De noodstopbekrachtiging en de rijstrookassistent van de Kangoo zorgen ervoor dat jij veilig op weg gaat. En met rear vision assistance houd je perfect in de gaten wat er achter je wagen gebeurt . Je ziet het: je rijdt veilig en relaxt met de rijhulpsystemen van de Kangoo.

Kangoo-bedrijfswagen met EASY LINK-multimediasysteem

easy link-multimediasysteem

Verbind eenvoudig je mobiel met de Kangoo en maak gebruik van een moderne, gepersonaliseerde rijbeleving. Je krijgt eenvoudig toegang tot al je apps en onze handige connected services. Het 8"-scherm van je easy link-multimediasysteem koppel je moeiteloos met Android Auto™ en Apple CarPlay™. 

Alt Image C29

bekijk nu de Kangoo E-Tech electric

Onze elektrische Kangoo beschikt over het fantastische open sesame-systeem. De auto heeft dan een gehele zijopening van wel 1,45 meter. Hiermee gaat in- en uitladen nog gemakkelijker en je dagelijkse werk veel eenvoudiger en sneller. Wil jij weten hoe het is om in een sterke en watervlugge elektrische bedrijfswagen te rijden? Met een trekgewicht van maar liefst 1.500 kilo? Lees dan meer en vraag direct een spectaculaire proefrit aan.

black edition RANGE

Renault Kangoo Black Edition

Verhul alle exterieur details volledig in piano zwart.

 Het geeft de auto een robuuster en stoerder karakter, ongeacht het model. Volledig ontwikkeld op Nederlandse bodem en beschikbaar voor een commercieel interessante prijs. Doordat deze edities als accessoires beschikbaar worden gesteld,wordt de fiscale waarde van de auto behouden. Kortom, een echte must-have!

 

 

 

 

 

 

 

DEZE ACCESSOIRES MAKEN JOUW RENAULT NÓG MOOIER

Of het nou winterbanden zijn, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: de Renault-dealer heeft het allemaal voor je in huis. Speciaal voor jouw model. Hij geeft je graag advies en installeert jouw wensen binnen een mum van tijd. Jouw Renault nóg mooier maken, dan wij hem gefabriceerd hebben?

een oplossing voor elk bedrijf

onze ombouwmogelijkheden speciaal voor jouw bedrijf

Kangoo-bedrijfswagen - Goederen vervoeren

goederen vervoeren

Heb jij een koerierdienst of een streetfood- of cateringbedrijf? De Renault Kangoo is eenvoudig om te bouwen:

 

  • Isothermisch geïsoleerde ruimte of koelcel
  • Food truck voor evenementen
  • Pakkettransport
Kangoo-bedrijfswagen - ombouw

bouw - afbouw - onderhoud

Werk je in de bouw, afbouw, groenvoorziening of onderhoudsbranche? Laat jouw nieuwe Kangoo op maat ombouwen tot:

 

  • Werkbus
  • Pick-up

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.Beheer

Meer lezen over de Kangoo