Renault Trafic buiten erf werkplaats

Renault Trafic

De langste laadlengte in zijn klassebekijk voorraad
vanaf € 25.330,00
Renault Trafic met dubbele cabine
Vanaf € 249,- per maand met Financial Lease
Stap achter het stuur en bevind je direct in je eigen mobile office. De Renault Trafic is beschikbaar vanaf € 249,- per maand. Nu met gratis accessoires tot € 750,-.

Ruime en sterke bedrijfswagen

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie. In het interieur vind je een flinke opbergruimte van 88 liter, een mobile office en al het nodige comfort om te werken waar en wanneer je wilt.

RENAULT TRAFIC

Kies de versie van de Trafic die bij jou past

Dubbele cabine

Dubbele cabine

vanaf € 25.330,00
Gesloten bestelwagen

Gesloten bestelwagen

vanaf € 25.330,00
Platform cabine

Platform cabine

vanaf € 25.330,00
renault trafic gratis accessoires actie

gratis accessoires naar keuze t.w.v. € 750,- bij een voorraadmodel

Jouw Renault Trafic nog completer en mooier maken dan hij al is? Breid jouw bedrijfswagen uit met fantastische accessoires.

 


Doe mee met de actie

Bestel nu een Trafic uit voorraad en ontvang gratis accessoires naar keuze t.w.v. € 750,- excl btw. Wees er snel bij, want de actie loopt tot 30 juni. Meer weten? Vraag de dealer voor meer informatie.

 

 

voorraad bekijken

uitrusting

praktisch, optimaal en veilig

Nieuwe Renault Trafic - interieur mobiel kantoor werken onderweg

handig interieur

Stap achter het stuur van je Trafic en je bevindt je direct in je eigen kantoor. De Trafic is namelijk uit te rusten met een mobile office: je hoeft slechts de middelste stoel neer te klappen om het interieur om te vormen tot een mobiel kantoor. De perfecte plek om je laptop te plaatsen en werkdocumenten kwijt te kunnen op een draaibare voet in A4-formaat.

Nieuwe Renault Trafic - geoptimaliseerde laadruimte

optimale laadruimte

Open het handige doorlaadluik in de scheidingswand en je krijgt een bruikbare laadlengte van maar liefst 4,15 m. En dat is gelijk de langste laadlengte in zijn klasse. Daarnaast zorgt de praktische rechthoekige laadruimte voor een geoptimaliseerd laadvolume van maximaal 8,9 m3.

nieuwe Renault Trafic - Rijhulpsystemen

maximale veiligheid

De Trafic is uit te rusten met 10 nieuwe rijhulpsystemen, o.a.:

  • Blind Spot Warning
  • Adaptive Cruise Control
  • Lane Departure Warning
  • Noodstopbekrachtiging

DEZE ACCESSOIRES MAKEN JOUW RENAULT NÓG MOOIER

Of het nou winterbanden zijn, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: de Renault-dealer heeft het allemaal voor je in huis. Speciaal voor jouw model. Hij geeft je graag advies en installeert jouw wensen binnen een mum van tijd. Jouw Renault nóg mooier maken, dan wij hem gefabriceerd hebben?

black edition RANGE

Renault Trafic Black Edition

Verhul alle exterieur details volledig in piano zwart.

 Het geeft de auto een robuuster en stoerder karakter, ongeacht het model. Volledig ontwikkeld op Nederlandse bodem en beschikbaar voor een commercieel interessante prijs. Doordat deze edities als accessoires beschikbaar worden gesteld,wordt de fiscale waarde van de auto behouden. Kortom, een echte must-have!

 

Nieuwe Renault Trafic - werkbus

accessoires

praktische oplossingen voor bedrijven

Hoe ga jij je werkbus indelen? Bekijk de mogelijkheden om de luidruimte naar jouw smaak in te richten en af te werken. Met beschermhoezen bijvoorbeeld. Maar ook wanneer je vaak een geavanceerde vorm van daktransport nodig hebt. Kortom: haal alles uit jouw Trafic en maak gebruik van onze gepersonaliseerde accessoires.

 

speciaal voor jouw bedrijf

bekijk de ombouwmogelijkheden

nieuwe Renault Trafic - ombouwmogelijkheden

bedrijfswagen voor alle beroepen

De Renault Trafic is modulair en kan naar wens worden aangepast met behulp van een uitgebreide reeks opties, accessoires en ombouwmogelijkheden.

Als gesloten bestelwagen is hij beschikbaar in 2 verschillende lengtes, 2 hoogtes en met een laadruimte tussen 5,8 en 8,9 m3. Er is een groot aantal varianten beschikbaar: dubbele cabine, ramen, schuifdeuren, tussenschotten, etc.

Eenvoudig gezegd: kies een platform en vorm hem om tot jouw perfecte-versie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grote gekoelde foodtruck of een kipper.

 

Een Renault Trafic direct uit voorraad

Je wilt doorpakken. Daarom is de Renault Trafic ook direct uit voorraad beschikbaar. 

Lees meer over de Renault Trafic