Pro+ op- en ombouw

Jouw bedrijfswagens precies op maat.

Onze oplossingen voor jouw bedrijf

Bekijk de beste aanpassingen, opbouw- en ombouwmogelijkheden voor jouw bedrijfswagen.

Perfecte oplossingen voor goederentransport

Renault - Aanpassing voor groot volume

Groot volume

Renault helpt je om elke kubieke centimeter optimaal te benutten. Met extra grote zijdeuren, deuren die 250º opendraaien en aangepaste interieurs voor bijvoorbeeld pakketbezorging en versvervoer.

Renault - ombouw met isothermische cabine

Isothermisch

Een professioneel geïsoleerde ombouw houdt jouw verse producten lang op temperatuur zonder koelgenerator.

ombouw met koeling

Gekoeld

Dankzij de door Renault gecertificeerde ombouwbedrijven voldoet jouw gekoeld vervoer aan alle hygiëne-eisen. Alle goederen komen op optimale temperatuur aan bij je afnemers.

Renault- ombouw voor food trucks

Food truck

Onze bedrijfswagens zijn de perfecte basis voor je eigen foodtruck. Van een compacte koffiebar tot een compleet restaurant op wielen. Dankzij onze experts wordt jouw foodtruck precies zoals jij het voor je ziet.

interieurindeling Renault Bott

Rijdende werkplaats

Verander je Renault Trafic of Master in een rijdende werkplaats, met opbergruimte op maat voor al jouw gereedschap en materialen.

Personenvervoer op maat

Vervoer van mensen met beperkte mobiliteit (TPRM)

Personen met beperkte mobiliteit vervoeren

De Kangoo, de Trafic en Master worden veel omgebouwd voor aangepast personenvervoer. Bijvoorbeeld als rolstoelbus of als groepstaxi voor mindervaliden.

Renault- op- en ombouw voor een grote cabine

Grote cabine

Wil je graag wat extra ruimte voor je personeel of passagiers? In een vergrote tweede cabine heeft iedereen voldoende plek.

Aanpassing met ombouwset

Ombouwset

Wil je jouw Renault personenwagen inzetten als bestelwagen? Of zie je in jouw Trafic of Master een comfortabele camper? Met de vele Renault ombouwsets is het zo geregeld.

Speciaal voor de bouw en onderhoudsbedrijven

Renault-kiepbak

Kiepbak

Eenvoudig laden en nog sneller lossen. De Renault Master of Trafic met handige kiepbak is ideaal voor gemeentewerken, hoveniers en de bouw.

Renault- op- en ombouw voor pick-ups

Pick-up

Bulkgoederen, machines en materialen: een robuuste Renault pick-up geeft je de optimale flexibiliteit om het allemaal te vervoeren. Rijdt de hele crew mee? Kies dan voor een pick-up met dubbele cabine.

op- en ombouw voor werkbussen

Bestelbus pakketvervoer

Op zoek naar een bezorgbus die net zo hard werkt als jij? Met automatische binnenverlichting, inklapbare schappen en brede zijschuifdeuren is een Renault Trafic of Master de perfecte koeriersbus.

Renault- op- en ombouw voor hoogwerkers

Hoogwerker

De Renault Master en Trafic vormen een solide platform voor een hoogwerker. Met deze krachtige bedrijfswagens werk je altijd op de voor jou ideale werkhoogte.

Interieurindeling voertuig

Extra lange dubbele cabine

Wil je jouw collega’s nog meer comfort bieden? Met een extra lange dubbele cabine telt jouw Master straks 7 zitplekken en flinke beenruimte. En je houdt genoeg laadruimte over voor het materieel en je gereedschap.

Motoren en overzicht ombouwers

Renault master motor

zuinige motoren

Lees meer over onze motoren, tractie en aandrijving. Samen kijken we naar de perfecte balans tussen kracht, grip en jouw ombouw op maat.

Renault - ombouw met isothermische cabine

onze ombouwers

Deze ombouwers zorgen ervoor dat jouw op- en ombouw perfect gerealiseerd wordt. Bekijk onze partners en lees meer over hun werkzaamheden.

renault bedrijfswagens is ook

Renault Qstomize

Renault Qstomize

dit is Renault Qstomize
Bedrijfsservices van Renault

Onze services voor jouw bedrijf

ontdek onze services