Kangoo electric

dubbele cabine
Renault KANGOO E-Tech 100% electric

Renault Kangoo E-Tech 100% electric dubbele cabine

Kangoo E-Tech 100% electric met dubbele cabine

Elektrisch rijden, al je spullen én 4 mensen meenemen? Met de Kangoo E-Tech 100% electric dubbele cabine is er plaats genoeg om met in totaal 5 personen naar je klus toe te rijden. Zelfs mét aanhanger. Zonder uitstoot, dus je hoeft geen rekening te houden met milieuzones.

 

  • tot 300 km actieradius
  • motor 90 kW of 120 pk
  • laden 170 km in 27 minutenDe Kangoo E-Tech 100% electric staat op het Lengte 2 chassis. 

Renault Kangoo E-Tech 100% electric dubbele cabine

volgeladen aan het werk

De Kangoo E-Tech 100% electric met dubbele cabine heeft de nieuwste lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Doordat de batterij onder de vloer is geplaatst, maakt deze comfortabele Kangoo E-Tech 100% electric optimaal gebruik van zijn laadvolume.

Opladen gaat zeer eenvoudig met de lader van 11 kW. Je laadt de auto volledig op in 3 uur en 50 minuten. Sluit daarvoor je Kangoo E-Tech 100% electric met dubbele cabine aan op een standaard laadpunt. En hebben jullie haast? Kies dan voor de 22 kW AC / 80 kW DC* versie. In 27 minuten laad je je Renault Kangoo op tot 170 km rijbereik.

Renault Kangoo E-Tech 100% electric dubbele cabine

temperatuur regelen op afstand

Moet je op een koude dag op pad? Gebruik de warmtepomp om snel de cabine te verwarmen en tegelijkertijd de actieradius te optimaliseren. Is de auto aangesloten op een laadpunt? Activeer de airco op afstand en je stapt in een heerlijk verwarmde, comfortabele cabine. Hetzelfde geldt natuurlijk voor extreem hete dagen. Dan stap je liever met z’n allen vanzelfsprekend in een koele Kangoo E-Tech 100% electric.

Mobilize voor zelfstandigen

Mobilize Laadoplossingen

Mobilize Laadoplossingen helpt je bij je elektrische mobiliteit. Mobilize Laadoplossingen voor zakelijke klanten helpt je bijvoorbeeld bij het uitwerken van een project of het installeren en onderhouden van je laadinfrastructuren.

Mobilize smart charge

Gebruik Mobilize smart charge om op het beste moment van de dag of nacht op te laden. Gebruik daarvoor de app om je laadtijden in te plannen. Jouw Kangoo E-Tech 100% electric met dubbele cabine wordt automatisch opgeladen wanneer de elektriciteitsbehoefte het laagst is. Zo verklein je je CO2-voetafdruk met de goedkoopste én groenste energie.

Mobilize voor wagenparken

Mobilize Laadoplossingen

Mobilize Laadoplossingen helpt bedrijven bij hun overstap naar elektrische mobiliteit. De professionele laadoplossingen worden afgestemd op je behoeften en kunnen op je locatie, in de bedrijfsgebouwen of bij je werknemers thuis worden geïnstalleerd.

17 tot 20 rijhulpsystemen

Jouw veiligheid is onze prioriteit. De rijhulpsystemen van de Kangoo E-Tech 100% electric helpen je in de stad en tijdens lange ritten. Denk hierbij aan adaptive cruise control, noodstopbekrachtiging en rijstrookassistent. 

De Kangoo E-Tech 100% electric beschikt over meerdere innovatieve technologieën. Zo houd je goed in de gaten wat er achter je wagen gebeurt met Rear View Assist. En vertrouw je bij slecht weer op de standaard Zijwind Assistent en Trailer Swing Assist.

Easy Link-multimediasysteem

Verbind je smartphone met je Easy Link-systeem via Bluetooth, Android Auto™ of Apple Carplay™. Je kunt nu je favoriete playlists afspelen en apps en connected services gebruiken op het 8” touchscreen. Bereid eenvoudig en snel je elektrische ritten voor. Vind de benodigde laadpunten en optimaliseer je rit met het navigatiesysteem en connected services.

meer weten over de Renault Kangoo E-Tech 100% electric?