Controles en servicebeurten door Renault monteurs

Houd je bedrijfswagen veilig en betrouwbaar.

Je moet elke dag op je bedrijfswagen kunnen vertrouwen. Downtime en kosten door pech kan je echt niet gebruiken. En je wilt je veilig en zeker voelen achter het stuur. Houd je Renault bedrijfswagen in topconditie met regelmatige servicebeurten en controles.

trafic renault onderhoud

onderhoudscontracten

Wel zo makkelijk en bovendien voordelig: voor een vast maandbedrag houden de Renault monteurs je auto veilig en betrouwbaar. Je bedrijfswagen wordt regelmatig onderhouden en gecontroleerd op alle vitale onderdelen. Kies je voor een uitgebreid servicecontract, dan is de vervanging van slijtagedelen inbegrepen.

renault express onderhoud

zelf een servicebeurt plannen

Het is verstandig en veilig om regelmatig een servicebeurt in te plannen. De Renault dealer biedt drie standaard servicebeurten voor een vaste lage prijs. De Olieverversbeurt, Budgetbeurt en Renault Onderhoudsbeurt. Welke servicebeurt jouw bedrijfswagen nodig heeft, hangt af van het aantal gereden kilometers.

kangoo e-tech electric onderhoud bouwplaats

een controle door een Renault-monteur

De Renault-monteur kent je auto als geen ander en weet precies waar hij op moet letten en wanneer hij iets moet vervangen. Laat je bedrijfswagen daarom regelmatig nakijken. Zo blijft je bedrijfswagen in perfecte staat en behoudt ‘ie langer z’n waarde.

Meer weten?