Dit checkt de Renault-monteur tijdens onderhoud

We controleren alle vitale onderdelen en houden je bedrijfswagen in topconditie.

De Renault-monteurs kennen je bedrijfswagen als geen ander, en zorgen ervoor dat je altijd op jouw bedrijfswagen kunt rekenen. Een goed onderhouden bedrijfswagen is veilig, betrouwbaar en behoudt langer z’n waarde. Plan daarom op tijd je onderhoudsbeurten en rijd langs de dealer als je denkt dat er iets niet in orde is.

renault trafic onderhoud check dealer monteur

plan je servicebeurten

Zorg ervoor dat je voertuig operationeel blijft en laat servicebeurten uitvoeren door onze experts.

controle banden

De banden van een bedrijfswagen krijgen het vaak flink te verduren. Laat daarom regelmatig je banden checken. Daarmee verklein het risico op ongelukken en downtime door een lekke band.

Tijdens deze check controleren we het bandenprofiel, slijtagepatronen en eventuele uitdroging door ouderdom.

controle remmen

Het spreekt vanzelf dat je remmen in perfecte staat moeten blijven. Goed om ze regelmatig te laten controleren. Merk je dat je minder snel en direct remt? Plan snel een afspraak bij de Renault dealer.

controle zicht

Goed zien en gezien worden is natuurlijk essentieel. Goed zicht verhoogt je reactietijd en kan ongelukken voorkomen. We controleren de lampen, voor- en achteruit, repareren eventuele pitten en barstjes en vervangen de ruitenwissers als dat nodig is.

controle schokdempers

Je schokdempers maken je ritten niet alleen comfortabel, ze bepalen ook de wegligging van je bedrijfswagen. Zo geven goed afgestelde schokdempers je meer grip op de weg. Belangrijk dus, om je schokdempers goed in de gaten te houden.

controle airconditioning

Je airconditioning houdt je niet alleen warm in de winter en koel in de zomer. De schone, frisse lucht zorgt er ook voor dat je scherp en alert blijft op de weg. Regelmatig onderhoud en het tijdig vervangen van de filters houdt de lucht zuiver en voorkomt schimmels en nare luchtjes.

controle accu

Veel functies en apparatuur worden gevoed door de accu. Geeft de accu nog de power die je nodig hebt op lange dagen? De accudiagnose is standaard en voorkomt problemen.

controle distributieriem

De distributieriem en/of multiriem is essentieel voor de goede werking van je motor en alle aangesloten onderdelen. Ze zijn dan ook extreem sterk. Maar niet onverslijtbaar. Daarom houden we de distributieriem goede in de gaten en wordt ‘ie tijdig vervangen.

 renault master e-tech electric onderhoud

Rijd jouw bedrijfswagen op de juiste banden?

Versleten of verkeerde banden hebben grote impact op je veiligheid. Minder grip, een langere remweg en het risico van een klapband. Een bandencheck en bandenadvies zijn daarom standaard bij elke controle. Let er ook op dat je op tijd van zomer- naar winterband wisselt.

Meer inzicht in jouw bedrijfswagen?