Kangoo motoren

motoren
DE Renault KANGOO gesloten bestel

Technische kenmerken van de Kangoo

selecteer een carrosserie en bekijk de afmetingen en het motortype

gesloten bestel

gesloten bestel

vanaf € 18.495,00
kies een afmeting

efficiënte en krachtige motoren

Ga lekker zitten en geniet van de rit! Met het onderhoudsprogramma, waarin wordt aangeraden dat je auto elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt krijgt, zorg je ervoor dat je Renault Kangoo in topconditie blijft.

Onze nieuwe dieselmotoren met eco-modus bieden meer controle over je brandstofverbruik in overeenstemming met de nieuwe EURO6 EFULL-norm.

Blue dCi 75

voordelig

 

De beste manier om ervoor te zorgen dat je binnen je budget blijft! Deze AdBlue®-turbomotor van 1,5 l is ook beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak en biedt een koppel van 230 Nm. Geniet van je rit en verminder je brandstofverbruik. 

Blue dCi 95

efficiënt


Beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze AdBlue®-turbomotor van 1,5 l combineert efficiency met rijplezier dankzij een indrukwekkende koppel van 260 Nm.

Blue dCi 115

veelzijdig

 

Nu beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Geniet nog meer van je ritten met deze 1,5 l AdBlue®-turbomotor met 270 Nm koppel, terwijl je je brandstofverbruik in het oog houdt. 

Onze benzinemotoren combineren een hoge performance met lage gebruikskosten.

TCe 100 FAP

voordelig

 

Deze turbomotor van 1,3 l met directe injectie is beschikbaar met een handmatige zesversnellingsbak. De motor heeft 200 Nm koppel om jou een verbeterde rijbeleving te bieden. Verminder je brandstofverbruik en emissies met het roetfilter en NOx-reductiesysteem. 

TCe 130 FAP

écht veelzijdig

 

Nu beschikbaar met een zesversnellingsbak. Deze 1,3 l turbomotor met directe injectie is uitgerust met een roetfilter en NOx-reductiesysteem. De motor biedt 240 Nm koppel voor een dynamische en veelzijdige rijbeleving en een indrukwekkende brandstofbesparing. Nu beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak en binnenkort beschikbaar met een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling en zeven versnellingen. Kies voor de eco-versie met een snelheidsbegrenzer van 110 km/u om je brandstofverbruik te optimaliseren en je CO2-uitstoot te verminderen.

* wat het eerst wordt bereikt. Is mogelijk afhankelijk van rijomstandigheden.

 

 

Meer weten over de Renault Kangoo?