Nieuwe Renault Trafic - motoren

motoren
RENAULT TRAFIC

technische kenmerken van de trafic

selecteer een carrosserie en bekijk de afmetingen en het motortype

Dubbele cabine

Dubbele cabine

vanaf € 27.830,00
Gesloten bestelwagen

Gesloten bestelwagen

vanaf € 25.330,00
Platform cabine

Platform cabine

vanaf € 30.290,00

efficiënte en krachtige motoren

Blue dCi 110

praktisch
De Blue dCi 110-motor is voor veel ondernemers de meest praktische keuze. Deze 2 liter turbomotor is gekoppeld aan een handbediende zesversnellingsbak en biedt een koppel van 300 Nm. Hij is ook uitgerust met het Stop & Start-systeem en de AdBlue®-technologie. Perfect dus om je brandstofverbruik en koolstofuitstoot te verminderen. En dit allemaal voor de topprijs.

Blue dCi 130

efficiënt

Deze 2 liter AdBlue®-turbomotor met een indrukwekkend koppel van 330 Nm, combineert efficiency met rijplezier. De motor is nu beschikbaar met een handbediende zesversnellingsbak. De Stop & Start-technologie helpt je eenvoudig je brandstofverbruik te beperken.

Blue dCi 150 - beschikbaar als EDC

veelzijdig

Deze krachtige 2 liter turbomotor met een koppel van 350 Nm, combineert comfort met een snelle motorrespons. Je kunt kiezen tussen de versie met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een versie met een automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling en zes versnellingen. Beide versies zijn uitgerust met het Stop & Start-systeem om je brandstofverbruik eenvoudig te optimaliseren. In combinatie met de AdBlue®-technologie rijd je flexibel, efficiënt en verminder je je CO2-uitstoot.

Blue dCi 170 - beschikbaar als EDC

uitstekende prestaties

Het uitmuntende koppel van 380 Nm en de 170 pk staan garant voor optimaal rijplezier. Kies jij voor een automatische versie met een EDC-zesversnellingsbak met dubbele koppeling? De EDC combineert alle voordelen van automatische en handbediende versnellingsbakken. Of kies je voor een handbediende zesversnellingsbak, voor een echte persoonlijke rijervaring? Hoe dan ook: je verlaagt altijd je CO2-uitstoot met de ingebouwde AdBlue®-technologie en je verlaagt je brandstofverbruik met het Stop & Start-systeem.

meer weten over de renault trafic?