Subsidie elektrische bedrijfswagen 2023

Als zakelijke klant kun je aanspraak maken op overheidssubsidie bij de aanschaf van een nieuwe, 100% elektrische bedrijfswagen.

Renault Master E-Tech

subsidieregeling Emissieloze bedrijfswagens

Vanuit de Nederlandse rijksoverheid is de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA) beschikbaar. Deze subsidie geldt voor ondernemers en non-profitinstellingen en biedt een teruggave tot 12% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto.

Let op:
het subsidiebudget wordt per kalenderjaar bepaald.

Het budget voor SEBA subsidie vanuit de overheid is verbruikt voor dit jaar. Daarom maken slimme ondernemers nu aanspraak op de Renault SEBA Bonus van € 3.500,-. bij de aanschaf van een Renault Kangoo E-Tech 100% electric. Deze subsidie geldt voor alle ondernemers. Dus ook non-profitinstellingen.

 

 

Voor alle Renault Bedrijfswagens

 

Het budget voor SEBA subsidie is op voor 2023. Wil je op de hoogte blijven van de subsidie voor volgend jaar? Volg dan de ontwikkelingen van het RVO. Kijk op rvo.nl voor de meest actuele informatie en het nog resterende beschikbare budget.

Renault KANGOO Electric subsidie SEBA overheid

elektrisch rijden extra aantrekkelijk voor ondernemers

 

  • lagere verbruikskosten
  • lagere onderhoudskosten
  • géén CO2-uitstoot
  • géén wegenbelasting (tot 2025)
  • onbeperkte toegang tot de grote binnensteden, ook ná 2025
Renault KANGOO laadpaal subsidieregeling overheid

kies jij voor de compacte Renault Kangoo E-Tech electric?

Met de compacte Kangoo E-Tech electric profiteer je van een werkelijke actieradius van 300 kilometer emissievrij rijden, en beschik je over een laadvolume tot wel 3,9m3 en een maximaal laadvermogen tot ruim 530 kg.

 

Ook is de Kangoo E-Tech electric beschikbaar met een duurzame Pick-Up, Kipper- of Veegvuil-opbouw.

 

 

 

 

Renault MASTER Z.E. overheidssubsidie SEBA

rijd jij in de robuuste Renault Master E-Tech electric?

Met de robuuste Master E-Tech electric kun je emissievrij tot wel 22m3 vervoeren. En met de Master E-Tech electric Distribox-versie beschik je over een maximaal laadvermogen van wel 1.460 kg.

 

Ook elektrische bestelwagens zijn maatwerk. Daarom is de Master E-Tech electric leverbaar in vrijwel alle op- en ombouwmogelijkheden die de ‘gewone’ Master ook biedt.

 

 

 

veelgestelde vragen en antwoorden