Renault Glasservice

Laat ruitschade over aan Renault Glasservice.

Renault Bedrijfswagens Glasservice

snel en nauwkeurig

Blijf niet rijden met ruitschade. Maar laat dit snel herstellen of laat de ruit vervangen via Renault Glasservice. Zij zorgen ervoor dat je weer snel op weg bent. Moet de ruit vervangen worden dan zorgt Renault voor een originele ruit en worden rijhulpsystemen gekalibreerd.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

herstellen of vervangen?

Heb je een kleine beschadiging buiten je blikveld? Dan is het vaak mogelijk om de ruit te herstellen. Hiervoor gebruikt Renault een speciale, onzichtbare kunsthars. Dt is binnen een uur klaar en na herstel is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Zo’n ruitreparatie is goedkoper dan de ruit vervangen. Daarom geven verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie. Een Casco-, WA-Plus of glasverzekering dekt vrijwel altijd deze kosten.

 

Wanneer je ruit vervangen moet worden, zorgt Renault Glasservice altijd voor een originele Renault-ruit. Zo weet je zeker dat de afdichting, het visueel, de thermiek en de akoestiek weer uitstekend zijn.

Renault Glasservice ruitschade herstellen rijhulpsystemen kalibreren

kalibreren rijhulpsystemen

Heeft jouw Renault bedrijfswagen geavanceerde rijhulpsystemen? Dan is de originele Renault voorruit voorzien van innovatieve technologieën.

 

Bij het vervangen van je voorruit is het van belang dat deze systemen gekalibreerd worden. Renault ruitentechnici kalibreren deze systemen zorgvuldig. Zo ondersteunen ze je ook na vervanging weer perfect op de weg. 

Dealerglass logo

powered by Dealerglass

wat is Dealerglass?

Dealerglass zorgt ervoor dat elke Renault-rijder in het geval van ruitschade altijd terecht kan bij de Renault-dealer. Natuurlijk ook via je lease- of verzekeringsmaatschappij.


Via de Renault-dealer ben je verzekerd van vakkundig herstel én gebeurt dit altijd volgens fabrieksvoorschriften met originele onderdelen.

lees meer over banden en onderhoud

Renault Master buiten

Banden voor ieder seizoen

alles over banden
Renault bedrijfswagens alle modellen

onderhoud en reparatie

ontdek meer