Services voor zakelijke klanten

Focus je op je bedrijf dankzij de services van Renault. Van Route Service tot onderhoud en verzekeringen, wij hebben overal een oplossing voor.

Onze services

Onze reeks services voor jouw bedrijf

Dankzij onze uitgebreide nationale dekking profiteer je van verschillende services voor hulp bij pech en ondersteuning, waar je ook bent.

Zakelijke klanten bij Renault: services - verzekering

Verzekering

Je weet zeker dat je in elke situatie profiteert van reparaties en mobiliteitsoplossingen. Kies het verzekeringsaanbod dat het beste past bij jouw behoeften. Ontspan terwijl wij je voertuig direct repareren, zonder vooraf te hoeven betalen.

Zakelijke klanten bij Renault: services - Route Service

Route Service

Zorg ervoor dat werknemers onder alle omstandigheden mobiel blijven met de Route Service; deze is standaard inbegrepen bij uw contract voor langetermijnhuur.

Of je nu pech hebt, er een ongeluk is gebeurd, er brand is uitgebroken, een band lek is, je een sleutel kwijt bent of er iets kapot is, wij komen de bestuurder en passagiers helpen, overdag én ’s nachts!
Het maakt niet uit wat er gebeurt, wij hebben een service die aansluit op de situatie.

Zakelijke klanten van Renault - onderhoud

Onderhoud

Houd je kosten laag met de all-in-dekking voor het routinematige onderhoud van je voertuig. Alles is inbegrepen bij de leasebetalingen op basis van de vooraf bepaalde prijs. 
Onze experts onderhandelen over reparaties en controleren het uitgevoerde werk, van het vervangen van versleten onderdelen tot de reparatiekosten. En dat alles zonder vooraf ook maar iets te hoeven betalen. 

Zakelijke klanten bij Renault: services - banden

Banden

Rij met complete gemoedsrust dankzij onze service speciaal voor jouw banden.
We plaatsen en verwijderen niet alleen banden, maar balanceren ze ook uit, repareren ze en leveren nieuwe banden als dat nodig is. Dit is ook allemaal zonder kosten vooraf als deze service is opgenomen in het leasecontract.

Renault voor zakelijke klanten betekent ook ...

Zakelijke klanten bij Renault: onze servicecontracten

Onze servicecontracten

Kies een servicecontract
Zakelijke klanten bij Renault: connected services

Onze connected services voor jouw bedrijf

Ontdek onze reeks connected services