Onze oplossingen voor in de bouwsector

Bekijk de verschillende op- en ombouwmogelijkheden van Renault die geschikt zijn voor voertuigen op bouwplaatsen. Ontdek het voertuig dat ideaal is voor gebruik in de bouw.

Aanpassingen en op- en ombouwmogelijkheden

Onze beste op- en ombouwmogelijkheden voor voertuigen voor in de bouw

MASTER - Kiepwagens en pick-ups

Kiepwagens en pick-ups

Transporteer alles wat je nodig hebt eenvoudig in een van onze kiepwagens of pick-ups. Je Master met een enkele of dubbele chassiscabine zorgt ervoor dat jij alles veilig kunt transporteren.

master

Interieurindeling

Rust het interieur van je Kangoo uit met een volledig houten afwerking, of bescherm de vloer en de wielbogen in de cabine met polypropyleen om het laadgedeelte in goede staat te houden. Om je nog meer keuzevrijheid te bieden is deze aanpassing ook beschikbaar bij de elektrische versie.

Renault Trafic Bott

Rijdende werkplaats

Verander je voertuig in een echte rijdende werkplaats met de speciale aanpassing die beschikbaar is voor de Trafic. Maak een speciale opbergruimte voor benodigdheden zodat je onder alle omstandigheden makkelijk vindt wat je zoekt.

Kenmerken

Welk model is geschikt voor mij?

Verken onze verschillende modellen en de beschikbare versies en ontdek welk voertuig het beste past bij jou.

  Trafic Master Kangoo
Nuttige hoogte 1387 < 1898 2200 1129
Maximaal laadvermogen (kg) 1140 < 1266 923 < 1427 500 - 800
Totale lengte 4999 - 5399 - 4282
Totale breedte 1956 - 2283 - 1829
Versie met extra lange dubbele cabine Beschikbaar als L1H1 en L2H1 Beschikbaar als L1H1 - L1H2 - L2H2 - L3H2 Ja 
Kiepbak en pick-up Ja Ja Nee
Interieurindeling Ja Ja Ja
Elektrische versie  Nee  Ja Ja

Tractie

Ontdek de tractieoplossingen die beschikbaar zijn voor jou

Gebruik de juiste tractieoplossing voor jouw bedrijf. Werken was nog nooit zo leuk!

Kies voor achterwielaandrijving

Kies voor achterwielaandrijving en profiteer van meer laadvermogen, een groter trekvermogen en betere prestaties off-road. Je kunt meer gewicht laden dankzij de verstevigde achteras en je trekvermogen wordt wel meer dan 500 kg.

Differentieelblokkering

Verbeter je tractie met de differentieelblokkering. Het systeem wordt ingeschakeld als een wiel begint te slippen als je langzamer rijdt dan 30 km/u. Het is nooit meer lastig om langzaam te rijden op modderige bouwplaatsen!

Hill Start Assist

Met dit rijhulpsysteem wordt het eenvoudig om op te trekken op hellingen van meer dan 10%. Je voertuig wordt automatisch 2 seconden geblokkeerd zodat jij de koppeling kunt indrukken en veilig kunt wegrijden.

Fleet

Je wagenpark samenstellen

Renault helpt je een wagenpark samen te stellen met oplossingen op maat. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een wagenpark samen te stellen!

Onze services voor bedrijven

Services uit het Renault-netwerk

Bedrijfsservices van Renault

Renault Service en jij

Maak het leiden van je bedrijf eenvoudiger met de services van Renault. Van het kopen en onderhouden van bedrijfswagens tot het beheren ervan: wij hebben voor al jouw wensen een passende oplossing.

Wil je nog verder gaan?