Extra zekerheid voor jouw bedrijfswagen

GarantiePlus geeft je de zekerheid dat je, ook nadat de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan.

Renault - Uitgebreide garanties

Ontdek de voordelen van Garantie Plus

 • Focus op jouw bedrijf
  Voorkom onverwachte kosten na afloop van de fabrieksgarantie, met tot wel 5 of 6 jaar zekerheid.
 • Gratis Route Service
  Extra zekerheid dat je werkdag ononderbroken wordt met de 24/7 beschikbare Renault Route Service in binnen- en buiteland. *
 • Let op je budget
  Betaal maandelijks voor je uitgebreide garantie met onze financieringsaanbiedingen. Verhoog de verkoopwaarde van je bedrijfswagen met een overdraagbare uitbreidingsovereenkomst.
 • Kies voor kwaliteit
  Enkel ervaren Renault-technici die jouw reparaties uitvoeren. Uitsluitend gebruik van originele Renault-onderdelen. Veiligheid en garantie blijven intact.
 • Binnen- en Buitenland dekking
  Na het afsluiten van GarantiePlus ontvang je een bevestigingsbrief. Vanaf dat moment is je GarantiePlus geldig in vrijwel heel Europa. Bij elke Renault-dealer kun je nu dus terecht voor jouw garantiewerkzaamheden.

 

*Vervangend vervoer Max. Cat. B. Optie bedrijfswagen indien beschikbaar.

GarantiePlus afsluiten

Is je bedrijfswagen ouder dan 1 jaar, dan sluit je GarantiePlus online af. Is je Renault jonger dan 1 jaar? Dan sluit je GarantiePlus extra voordelig af bij je Renault-dealer. Wacht dus niet te lang.

Voorwaarden GarantiePlus

Onderhoudsabonnementen

Onze servicecontracten

Naast onze uitgebreide garanties biedt Renault ook verschillende servicecontracten om de kosten te spreiden. Betaal per maand om onverwachte uitgaven te voorkomen en profiteer van onze expertise bij het onderhoud en de reparaties van jouw bedrijfswagen.

 

Reserveonderdelen, accessoires en meer: Renault helpt je bij je dagelijkse bedrijfsvoering. Ontdek onze onderhoudsabonnementen en -pakketten en kies wat het beste bij je past.

Renault voor jouw bedrijf betekent ook ...

Renault-serviceaanbod voor onderhoud

Service- en onderhoudsabonnementen

Ontdek onze acties
Renault voor bedrijven: verzekering

Onze verzekering

Selecteer een abonnement